Kwaliteit sinds 1977

Fysiotherapie en Manueel therapie “Velperweg” is al sinds 1977 een vertrouwd adres voor persoonlijke en professionele fysiotherapeutische zorg.
In 1977 werd de praktijk onder de naam “Fysiotherapie van Pommeren” opgericht. In 2008 verhuisden we naar ons huidige pand op de Velperweg 71 en wijzigden we onze naam.
Inmiddels beschikken we over 12 specialistische fysiotherapeuten. Meer dan de helft van ons team is op master niveau geschoold, een unicum voor Arnhem en omstreken.

Sinds 2023 mag onze praktijk zich Keurmerk Fysiotherapie praktijk noemen.

Wij zijn aangesloten bij vakverenigingen en netwerken:

Klachtenregeling

Wij zijn aangesloten bij de klachtencommissie van het KNGF
(KNGF – Postbus 248 – 3800 AE Amersfoort).

Dossier

Naast uw NAW-gegevens (Naam, Adres, Woonplaats, verzekering, etc.) worden de gegevens uit de intake, het onderzoek, het behandelplan en het behandelverloop door de fysiotherapeut bijgehouden in een cliënten dossier. Hierop is de AVG wetgeving van toepassing. U heeft indien gewenst inzagerecht in uw dossier. Derden hebben alleen inzagerecht na uw schriftelijke toestemming.

Informatiefolders

In de wachtruimte vindt u een tijdschriftenrek waarin verschillende folders te vinden zijn met onder andere informatie over uw rechten als cliënt en de klachtenregeling. U kunt ook aan de fysiotherapeut een folder vragen.