Nieuwsbrief

31 maart 2020

Corona:

De overheid heeft per 31 maart 2020 aangekondigd de eerdere maatregelen tegen verspreiding van het corona-virus die golden tot 6 april 2020, te verlengen tot 28 april. Hierbij is ook een specifiek besluit ten aanzien van fysiotherapie genomen.

Waar mogelijk wordt behandeling uitgesteld tot na 28 april 2020. In de tussenliggende periode verlenen wij zoveel mogelijk hulp middels telefonisch contact, beeldbellen / videoconsult etc. We zijn ons bewust dat we dan mogelijk niet de kwaliteit van onderzoek en behandeling kunnen leveren zoals u dat van ons gewend bent, maar hopen hiermee een alternatief te kunnen bieden in deze situatie.

Wanneer uitstel van behandeling zou leiden tot onherroepelijke achteruitgang van functioneren van de patiënt of bij urgente / acute klachten kunnen wij u in overleg in de praktijk of aan huis behandelen

Welke gevolgen heeft dit voor Fysiotherapie en Manuele therapie Velperweg?

Wij passen ons beleid aan op het advies van het RIVM en het KNGF.
Wanneer er met u een afspraak was gepland in de periode tot 28 april, zullen we telefonisch contact met u opnemen om door te spreken of de behandeling uitgesteld kan worden of niet.
Waar mogelijk en gewenst gebruiken we videoconsulting.
We houden tussentijds contact met iedereen waarvan de behandeling uitgesteld wordt.
Onder strikte voorwaarden en omstandigheden behandelen wij nog urgente / acute klachten.
Er zijn geen groepsactiviteiten meer.
We werken met uitgebreide beschermende maatregelen.

We hopen op uw medewerking en begrip.

Juni 2019

Kinderbekkenfysiotherapie:

Nadat Klaudie Bosch haar masterdegree in de bekkenfysiotherapie behaalde, heeft zij zich verder verdiept in de kinderbekkenfysiotherapie. Zij is deze maand hiervoor geslaagd.
Dat betekent dat kinderen die moeilijk zindelijk worden of andere poep- of plasproblemen hebben, deskundig door Klaudie kunnen worden behandeld.

Qualiview 2018

237 mensen hebben ons in het afgelopen jaar een cijfer gegeven tijdens een patiënttevredenheidonderzoek. Zij gaven ons gemiddeld een 8.8. Een mooi cijfer waar we erg blij mee zijn. Natuurlijk blijven we ons uiterste best doen om dit cijfer te evenaren of te verbeteren.

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave van het certificaat.