Nieuwsbrief

Juni 2019

Kinderbekkenfysiotherapie:

Nadat Klaudie Bosch haar masterdegree in de bekkenfysiotherapie behaalde, heeft zij zich verder verdiept in de kinderbekkenfysiotherapie. Zij is deze maand hiervoor geslaagd.
Dat betekent dat kinderen die moeilijk zindelijk worden of andere poep- of plasproblemen hebben, deskundig door Klaudie kunnen worden behandeld.

Qualiview 2018

237 mensen hebben ons in het afgelopen jaar een cijfer gegeven tijdens een patiënttevredenheidonderzoek. Zij gaven ons gemiddeld een 8.8. Een mooi cijfer waar we erg blij mee zijn. Natuurlijk blijven we ons uiterste best doen om dit cijfer te evenaren of te verbeteren.

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave van het certificaat.


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valpreventie

Burgemeester Marcouch bezocht donderdag 17 januari onze praktijk. Hij woonde een valpreventiesessie bij en reikte de certificaten van deelname uit.
Een specifieke circuit training zorgt voor een betere balans, zodat het risico op vallen aanzienlijk afneemt. Ook valtechnieken op een speciale valmat komen aan bod.
Niet alleen levert dit gezondheidswinst op, ook sociaal is er winst te behalen. De kans op vereenzamen neemt toe wanneer ouderen niet meer het huis uit durven.
In onze praktijk verzorgen Astrid Bunschoten en Sabien van der Lugt de valpreventie.