Nieuwsbrief

april 2022:

Astrid Bunschoten heeft zich verder verdiept in de valpreventie en mag zich nu gediplomeerd Otago instructeur noemen. Het Otago oefenprogramma is ontwikkeld aan de Otago Universiteit in Nieuw Zeeland en bedoeld als oefenprogramma voor ouderen die regelmatig vallen of bang zijn om te vallen.

Qualiview 2021

Wat zijn we blij en trots dat ook in 2021 zoveel vertrouwen en waardering van onze patiƫnten kregen. We scoorden een mooie 9,2. Natuurlijk blijven we ons best doen om dit komend jaar te evenaren of te verbeteren.

juli 2021
Om in een vroeg stadium bekkenproblemen op te kunnen sporen en te behandelen, heeft de Nederlandse Vereniging voor Bekkenfysiotherapie, waarbij vanuit onze praktijk Klaudie Bosch is aangesloten, een checklist ontwikkeld voor pasbevallen vrouwen. www.bekkenbodemcheck.nl

juli 2020

Samenwerking RadboudUMC Covid-19:

Onze eigen Inge maakt deel uit van het onderzoeksteam van het RadboudUMC. Daar zijn we enorm trots op.
Dat betekent dat er ook in onze praktijk onderzoek zal worden gedaan naar de effecten van een behandeling met een VR-bril. Hoewel het onderzoek specifiek bedoeld is voor de revalidatie van Covid-19 patiƫnten, is de behandeling met VR bril ook geschikt voor andere doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan mensen met chronische pijn of angststoornissen

mei 2020

Corona:

Groen licht voor veilig opschalen fysiotherapeutische zorg

Fysiotherapiepraktijken mogen hun zorg leveren.
We hebben de praktijk aangepast aan de actuele eisen.

Wat vragen we van u?

Kom niet naar de praktijk als u griep, koorts of verkoudheidsverschijnselen heeft.
Wanneer u pasgeleden in een gebied bent geweest waarop reisadvies code oranje of - rood van toepassing is, verwachten we dat u de quarantaine-tijd in acht neemt en onze praktijk in deze periode niet bezoekt.

Desinfecteer uw handen bij binnenkomst in de wachtruimte en voor en na gebruik van fitnessapparatuur bij de praktijk.

Onze wachtruimte is aangepast aan de 1,5 meter samenleving. U kunt er veilig in plaatsnemen. Houd voldoende afstand tot andere mensen.

Kom alleen naar de praktijk.

Kom niet te vroeg, zodat u niet te lang hoeft te wachten in de wachtruimte.